LEVE LIVET - Lys opp!  
Retreat: . (torsdag kveld, fredag, lørdag og søndag)

INSPIRASJON FOR INDRE OPPVÅKNING

Kurset utforsker hva indre oppvåkning er og hva som skjer i mennesket når det indre lyset tennes og næres. Vi skal se på og praktisere ulike medtoder som nærer det indre lyset og som kan implementeres i hverdagen. Når det indre lyset styrkes og ren væren får større plass i livet vårt, blir vi mer årvåkne og opplever i større grad følelser av takknemlighet, glede, kjærlighet og frihet. Sjelsimpulsen blir sterkere og kommer lettere til uttrykk. Intuitive egenskaper gjør seg ofte gjeldende.

REN VÆREN

Kurset vil vektlegge nuets kraft og praktisere øvelser som bringer deltakerne til nuet. Vi skal jobbe på et dypt plan med å gi slipp og dykke inn i ren væren. Vi skal utforske hvordan ren væren transformerer situasjoner, følelser og tilstander og styrker og nærer sjelen.

Tenn ditt lys og lys opp!

Hjertelig Velkommen

 

PRAKTISK INFORMASJON

Når: 

Kurset går over 4 dager, torsdag kveld, fredag, lørdag og søndag. Torsdag: innlosjering og bespisning kl 16-18 Kurset starter torsdag kl 18 og avsluttes søndag kl 15.

Pris: 3500.- , inkluderer enkel mat og overnatting i flermannsrom

Har du spørsmål angående kurset er du velkommen til å ringe Kristine Stray-Knudsen (Tlf: 917 85 233) eller e post kristine@lifemagic.no