LEVE LIVET - Applauderende resultater!

SKAPER DU DET DU VIL? KURSET VISER HVORDAN DU FÅR TILGANG TIL SKAPERKRAFT OG STYRER DEN.

Retreat:  (tordag kveld, fredag, lørdag og søndag) 

Kurset applauderende resultater gir deg verktøy du kan bruke til personlig og profesjonell utvikling. Vi starter med å se på hvordan vi skaper og Kristine gir en innføring i forskjellen på det å skape bevisst og det å skape ubevisst.  Når vi begynner å jobbe med å bevissts skape resultater i livet vårt styrer vi utviklingen på de områdene vi ønsker å utvikle. Alle skaper vi våre liv, noe bevisst og noe ubevisst. Jo mer vi greier å bringe bevissthet inn i det vi skaper, jo større tilgang vil vi få til ressurser og jo rikere liv vil vi leve.


Tittelen på kurset Applauderende resultater har en dobbel betydning. Vi liker alle å levere gode, solide resultater og motta applaus og anerkjennelse for det vi gjør. Men hvem er det du ønsker skal applaudere?  Er det sjefen, kona, mannen, naboen, kommunen, venner, barna, opinionen? Hva med deg selv, skaper du resultater som gjør at du applauderer? Gir resultatene i livet ditt en dypere mening?

 
DEN SKJULTE SKATT- DHARMA - LIVSFORMÅLET

En del av kurset søker å inspirere deltakerne til å søke mot livsformålet sitt (Dharma). Dharma er et indisk sanskritord som når det oversettes til norsk betyr den rette vei, den rette plikt eller den rette oppgaven. Du er altså i kontakt med livsformålet ditt når du går den riktige veien gjennom livet og lytter til den indre stemmen og den innerste drift. Hvordan finner vi den indre kompassnål som viser den riktige veien? Kurset vil gi noen nøkler og verktøy for å stake ut kursen. Du vil bli oppfordret til å søke å sette mål som er i samklang med din livsoppgave.

 

Dharma er, til enhver tid og på ethvert sted, at være tro mod sit inderste, sand over for sig selv. – Søren Hauge


 
Kurset vil fokusere på hvordan du utformer målene dine, hva de betyr for deg og gi arbeidsmetoder som lettere gjør at du lykkes. Vi vil jobbe individuelt og i grupper. Kurset forutsetter at du er villig til å jobbe praktisk og konkret med mål som er viktige i ditt liv. Hvis du ikke helt vet hva du vil, er det stor sannsynlighet for at du vil ha en formening om en del ting som vil gi livet en dypere mening etter kurset. Du vil få med deg en arbeidsoppskrift som du kan jobbe videre med når du kommer hjem.
 
Kurset består blant annet av teori, øvelser (individuelle og i grupper) og meditasjon. Øvelsene på kurset er frivillige og du deler kun det du er komfortabel med å dele.

 

Hjertelig velkommen 

PRAKTISK INFORMASJON

Når:  Kurset går over 4 dager, tordag kveld, fredag, lørdag og søndag.

 

Pris: 3500,-, inkluderer enkel mat og overnatting i flermannsrom

Har du spørsmål angående kurset er du velkommen til å ringe Kristine Stray-Knudsen (Tlf: 917 85 233) eller e post kristine@lifemagic.no